När släpps Naruto to Boruto: Shinobi Striker egentligen?

Vi har med försiktig hoppfullhet hållit koll på Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Hela konveptet med att ha ett Naruto-spel med tungt fokus på egenskapade karaktärer låter direkt som ett vinnande koncept. Att det verkar ha ett tydligt fokus på PvP är dock något som antingen kan vara fantastiskt eller värdelöst. Dragon Ball fick ju stor framgång med Xenoverse-serien, men trots att man äntligen kunde skapa sin egen Z-fighter så kommer nog ingen hävda att det spelet är balanserat. Huruvida Shinobi Striker kommer falla i samma fälla återstår att se – prioriterar man balans eller power fantasyn?

Vi kommer oavsett redan nu börja slipa knivarna och skissa på pappersbomber. Vi har ju en stund på oss då det släpps den 31’a Augusti. Naruto to Boruto: Shinobi Striker kommer till PC, PS4 och Xbox One.

Dattebayo!

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.