Rocka till öppningssekvensen i Guilty Gear -Strive-

Hårdrock och filmisk animeaction är som balsam för själen och ny fightingspelet Guilty Gear -Strive- levererar!
Coolare anime-fighting får man leta efter.

Den 11 juni släpps Guilty Gear -Strive- till Playstation 4 och 5 samt PC. Och varje gång du startar upp spelet har du möjlighet att headbanga dig in i stämning med denna röjiga öppningssekvens! Att lyssna in öppningssekvenserna till spel, animespel i synnerhet, är något jag praktiserat i år och gör alltid min upplevelse av spelet bättre. Men för er som inte bara vill komma i det rätta sinnesläget kan jag glatt meddela att Guilty Gear -Strive- innehåller fyra timmar animesekvenser i dess storyläge!

Så om du gillar actionfylld anime och fightingspel bör du hålla ett öga på Guilty Gear -Strive-. Du kan läsa mer om spelet på Bandai Namcos hemsida.

Läs gärna våra intryck från betan i fjol där vi fick blodad tand för det otroligt snygga fightingspelet. Attityden och den visuella stilen imponerade stort, medan spelmekaniken var överraskande tungt och eftertänksamt – definitivt inte en knapphamrare.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.