Barça blir officiell partner till EA Sport

EA och F.C. Barcelona meddelade i veckan att de har tecknat ett treårsavtal som gör EA Sports till exklusiv och officiell tv-spelspartner till en av världens mest meriterade och populära fotbollsklubbar.

Att samarbeta och vara officiell partner till en klubb i världsklass som Barcelona är en fantastisk möjlighet för EA Sports och våra fans. Vi kommer att skapa starkare band till klubbens passionerade och världsomspännande fans och använda våra spel som en plattform för att engagera supporters över hela världen under fler år framöver.
Matt Bilbey, Senior Vice President & Group General Manager, EA Sports

Via samarbetet har EA SPORTS 3D-scannat hela 17 Barcelona-stjärnor som exempelvis Xavi Hernandez, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Dani Alves och Andrés Iniesta, och i FIFA 14 kommer de att bli snudd på autentiska 3D-kopior av verklighetens motsvarigheter. Dessutom kommer Camp Nou, Barcelonas hemmaplan, att finnas med som arena i spelet. Barcelona och deras superstjärna och FIFA 14-omslagsspelare, Lionel Messi, kommer att vare en av centralfigurerna i den globala marknadsföringen av spelet via annonser och sociala media-aktiviteter. F.C. Barcelona kommer även att anordna en exklusiv tv-spelsturnering senare i år för att utse lagets bästa FIFA 14-spelare.

Många klubbar är redan EA-partners, däribland Valencia (La Liga), Tottenham Hotspur och Manchester City (Barclays Premier League), Borussia Dortmund (German Bundesliga), Olympique Lyonnais och Paris Saint-Germain F.C (Ligue 1) och AC Milan (Serie A).

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.