De här går vidare i världsmästerskapen i Call of Duty: Ghost

Förra veckan rapporterade vi att Europamästerskapen i Call of Duty: Ghost skulle hållas i London – och det har den gjort! I helgen avgjordes det och här är de lagen som går vidare för att tävla om $1 miljon i Los Angeles.

Reign Mix – Sverige
TCM Gaming – Storbritannien
Epsilon eSports – Storbritannien
TEC: Intensity – Storbritannien
Team Orbit – Storbritannien
Vitality Rises – Frankrike
Vitality Returns – Frankrike
SK Gaming – Tyskland
Killerfish – Tyskland
Real Allstars – Nederländerna
Wizards – Spanien
Lightening Pandas – Ryssland
Sublime – Italien

Under februari månad har över 500 europeiska lag tävlat och nu bär de kvalade av till Kalifornien för att den 28-30 mars tävla om världsmästartiteln – och pengarna, såklart! Varvat håller tummarna för svenska Reign Mix men må bästa lag vinna!

Världsmästerskapen i Call of Duty: Ghost presenteras av Xbox, som själva mästerskapen heter, sponsras hårt av Xbox och jag kan bara undra om tävlingen anordnades för att vinna lite pr och komma ikapp den ledande Playstation 4. Bara en tanke, såklart.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.