Battletoads kommer tillbaka nästa år

En gammal klassiker gör comeback. Med grodorna som tävlat om populariteten med Turtles på spelkonsolerna får vi en ny titel, efter en lååång paus.

Battletoads var ett brawler som blev känt för att vara infernaliskt svårt och oförlåtande. Med spel som Double Dragon och TMNT har vi fått några ikoniska titlar inom genren. Double Dragon gjorde t.ex. comeback med Neon, men denna guldklimp från 80-talet tog sig aldrig längre än till tidigt 90-tal när det kommer till nya titlar. Nu är det dock dags igen.

Den video vi fick var en teaser som inte visade oss någonting alls, annat än bekräftade att vi kan vänta oss ett spel nästa år, så det återstår att se hur de går tillväga med det här. Kommer det vara lika helvetiskt svårt? Hur kommer våra antropomorfiska paddor se ut? Det återstår att se.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.