Besök Coral Highlands i Monster Hunter World

Monster Hunter World börjar närma sig på horisonten och aspirerande jägare har nu fått lite nya trailers att gotta sig med. Denna visar upp Coral Highlands, vilket är ett landskap som tycks ha stulits direkt från havsbottnen. Det är en utomjordisk känsla att vandra omkring bland korallrev ovanför vattenytan och färgschemat får det verkligen att se ut som en annan planet. Trailern visar även upp några av de alternativa transportsätt som introduceras i spelet.

Först och främst finns linbanan som snabbt tar jägare över långa sträckor. Detta kommer behövas med de massiva områden man rör sig i. De visar även upp ett av de mer kreativa sätten man kan jaga flyende monster. När en best flyr bestämmer sig helt enkelt jägaren att lifta med en av dess småsyskon. Dessa bär sedan ofrivillgt med denne till platsen storebrorsan har flytt till. Detta är bara en av de aspekter som gör Monster Hunter World långt mer dynamiskt än sina föregångare.

Monster Hunter World släpps till Playstation 4 och Xbox One den 26’e Januari, men en PC-release senare under 2018.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.