Trailer till Monster Hunter World: Iceborne

En ny trailer till Monster Hunter: Iceborne visar spelare nya variationer på monster, en ny hub och lite annat godis.

Capcom har släppt ny information om Iceborne, den massiva expansion som kommer till Monster Hunter World. Det senaste vi har sett visar upp en översikt på de nya variationer hos monstren, samt en titt på den nya huben i högkvarteret i Seliana. Vi får även se gameplayförbättringar och andra tillägg.

Bland monstervariationerna får vi en mängd extrema, förvridna versioner av våra mer bekanta monster, som erbjuder en större utmaning en tidigare. Den senaste trailern visar på ett smakprov av vad detta kommer erbjuda. Den elektrifierade, brutala Fulgur Anjanath kanaliserar elektricitet istället för eld. Ebony Odogaron är mer blodtörstig än någonsin, med en bredare arsenal av attacker och drakelement. Glavenus piskar loss med sin svärdliknande svans för att radera hunters på löpande band. Det finns ett gäng att bråka med, med andra ord.

Huben i Seliana erbjuder mer centrala byggnader och egenskaper. Bygg runt en interaktiv hot spring, där hunters och Palicoes kan ta hand om alla sina förberedelser inför nästa jakt, allt inom bekvämt räckhåll. Gå till smedjan för att knacka till nya vapen, resurscentret för att hantera bounties eller botanisk undersökning för att få nya saker. “My Room” är även tillgängligt och innehåller nya alternativ att skräddarsy möbler, dekor och färger. Spelare kommer även kunna besöka varandras ställen i en uppdatering som kommer innan releasen av Iceborne.

Vad gäller gameplay så kommer det nya finesser till det området också.

  • Utökad flexibilitet för jaktlag i multiplayer. För första gången i serien kommer en scaling som anpassar sig till ett lag på två spelare. Detta gäller både om andra medlemmar i laget har hoppat av, eller om det bara är två som vill ge sig ut på jakt med sina Palicoes.
  • De fluffiga medhjälparna kommer få uppgraderade gadgets och nya möjligheter med t.ex. Shieldspire Stooge, ett mobilt lockbete som drar till sig monstrets uppmärksamhet, bort från spelaren. Vi har även Meowcano, en gigantisk kruka som skjuter ut eldbollar mot fiender, samt en förbättrad Vigorwasp som kan återuppväcka spelare, rakt in i striden igen, om de svimmar.
  • Nya Squad Cards som innehåller info om respektive lag kan skickas för att bjuda in andra att sluta sig till gruppen. Detta påminner en del om Guild Cards, som spelare kunde byta sinsemellan.
  • Sub-leaders har lagts till i Squad teams och kan dela på ansvaret att rekrytera och godkänna förfrågningar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.