BioWare Edmonton besöker Gamex

BioWare kommer att närvara vid Gamex och CDON Expo, denna gång med ”Dragon Age Inquisition”-material aldrig förr visat i Europa. Det är för fjärde året i rad som BioWare närvarar vid spelmässan Gamex som i år arrangeras tillsammans med CDON Expo på Kistamässan i Stockholm den 31 oktober–3 november.

Specifika tider för visningen av ”Dragon Age Inqusition”-materialet på Gamex och CDON Expo är fredagen den 1 november, klockan 16-17 på Stora scenen.

Utöver ”Dragon Age Inquisition”-materialet får årets Gamex och CDON Expo även besök av BioWare-cosplayarna Karin Pettersen och Christina Erring Bårdsen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.