Blizzard ger Cataclysm till alla!

Har du funderat på att besöka Azeroth och World of Warcraft igen? Nu skulle i så fall vara ett bra tillfälle då Blizzard inleder en ny era för det mäktiga spel som gav ordet ’wow’ en ny innebörd. Alla prenumeranter av World of Warcraft får nu tillgång till expansionerna upp till Cataclysm utan extra kostnad! Dessutom kommer det Battlechest-paket som innehöll spelet och dess två första expansioner, The Burning Crusade och Wrath of the Lich King, att ersättas med ett paket som även innehåller Cataclysm.

Blizzard har under året tappat runt en miljon spelare och är nu nere på 7,7 miljoner, vilket är en ganska markant förändring sedan 2010 då de hade 12 miljoner spelare. Även om detta är ett sätt för Blizzard att vinna tillbaka sina gamla prenumeranter, samt locka till sig några nya, för att stanna upp förlusterna, är detta onekligen ett bra erbjudande!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.