BioWare kan ha en överraskning 4 december på Dragon Age-dagen – eller inte.

BioWare tänker delta i firandet av Dragon Age den 4 december, men frågan är om de har information om nästa spel eller inte.

Den 3 november 2009 kom Dragon Age: Origins, BioWares moderna motsvarighet till Baldur’s Gate, och det var en succé. I söndags var det spelets tioårsjubileum och BioWare förkunnade att de skulle medverka i firandet på Dragon Age Day den 4 december – ett firande som fans själva upprättat.

Denna utannonsering – särskild ordleken ”Dragon 4ge Dag” – tolkar fans som att en nyhet är på väg att välsigna dem. Och jag förstår dem, tar man sig besväret att kryptera titeln Dragon Age med en fyra, som i varumärkets räkning är nästa titel i serien, skickar man vissa signaler. Men fyran är även del av webbadressen för jubileumssidan.

Men vad kan fans förvänta sig?

The Dread Wolf Rises, som utannonserades november 2018.
Ödesmättad scen från The Dread Wolf Rises.

I fjol mättade BioWare svältande fans med en teaser för Dragon Age 4 under #TheDreadWolfRises. Eller kanske gav det fans blodad tand, då fans genast började spekulera. Eftersom titeln bär starka kopplingar till Dragon Age: Inquisition finns det mycket att fantisera om. Dock är inte mycket känt om nästa titel och kanske BioWare bjuder på ett litet korn information. Det är däremot viktigt att förstå att Dragon Age Day är en dag för fansen, inte ett officiellt forum för BioWare. Fans bör av den anledningen inte förvänta sig några stora utannonseringar över huvud taget.

Under EA:s inkomstrapportering för budgetåret 2020 sade Blake Jorgensen, finansansvarig på EA, att Dragon Age 4 troligtvis inte kommer innan budgetåret 2022. Vilket innefattar november 2021 till november 2022.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.