Nästa Dragon Age avtäckt – ska handla om ny hjälte

Varric, min skägglösa dvärg, vad jag har saknat din stämma!
Solas ska få spö.

Under natten har BioWare avslöjat lite mer om nästkommande Dragon Age. I trailern ser vi de platser vi kommer besöka och de potentiella följeslagare som ansluter sig till oss. Låter rösten i klippet bekant? Ja det är ju Varric som åter igen råkar finna sig i händelsernas centrum – perfekt om han söker inspiration till sin nästa roman.

Min största fråga är om spelare äntligen kommer kunna förföra den charmiga skurken?

Nej jag pratar inte om Solas, han förtjänar bara stryk.

En viktig sak att poängtera med nästa Dragon Age är att vi kommer att spela en ny hjälte. Varken the Warden, Hawke eller Inquisitor återvänder i vår kontroll, men kanske är de viktiga allierade.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.