Nytt Dragon Age på gång med hashtag #theDreadWolfRises

Fans kan andas ut, Dragon Age 4 är under utveckling.
Avbilden i lyrium figurerar i denna teaser för Dragon Age 4.

Fans har fått vänta länge på ett svar från BioWare, men nu har svaret kommit. Dragon Age 4 är på väg och av trailern att döma, väntar extrem fara i det kommande rollspelet.

I trailern får vi en detaljerad bild av lyriumavbilden, den från Dragon Age 2, följt av seriens numera sedvanliga tarotkort-konst. När bilden har panorerat ser vi en okänd figur, med största sannolikhet spelarkaraktären i Dragon Age 4, och den alviska guden Fen’Harel (also known as the Dread Wolf) med ett brinnande Thedas i bakgrunden. Rösten vi hör är ingen annan än Solas. Vi som klarat Dragon Age: Inquisition förstår innebörden av denna uppenbarelse.

Jag säger bara ett ord: apokalyps.

Mark Darrah, producent på BioWare, säger att de inte kan avslöja några detaljer om spelet i dag, men att arbetslaget bakom spelet består av Dragon Age-veteraner, några som till och med härstammar från Baldur’s Gate-tiden. Det låter sannerligen lovande att höra, men efter Mass Effect: Andromeda har fans all rätt att vara skeptiska.

Dragon Age 4 har ännu inget releasedatum.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.