Bli vampyrterapeut i juni

Ett litet mysspel fångade uppmärksamheten i nyhetsflödet: Vampire Therapist. Titeln utvecklas av tyska Little Bat Games och är precis vad det låter som. Du spelar som Sam, en cowboy som blivit vampyr och försöker hantera sin egen odödlighet. Till sin hjälp har en terapeuten Andromachos, en 3 000 år gammal krigare och lönnmördare, som numera lagt knivar och svärd på hyllan för att gnugga hjärnbalken på andra odöda.

Vampire Therapist är byggt med riktig terapi som grund och vill använda det för att utforska en helt ny berättelse – en om det mänskliga egot genom tiderna och behovet av att hantera det, även som odöd. Det hela presenteras som en typisk visualroman med konversationsträd och röstad dialog.

Den 17 juni släpps Vampire TherapistSteam. En trailer finns i sidhuvudet, röstsatt av en stämma som kanske kan vara bekant.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.