Blizzcon 2018 – ”Reunion” ger oss mer bakgrund till Overwatch

Ni trodde väl inte att Blizzcon skulle ticka på utan en ny kortfilm från Overwatch?

I Reunion får vi en hel del bakgrund i Overwatch. Bakgrund på saker som har hänt och det är lika spännande varje gång nya detaljer avslöjas. Vi får följa McCree och Ashe och ta del av deras förflutna (eller ja, snarare se vad deras förflutna har tagit dem idag).

För spekulationernas skull tänkte jag ta upp det jag snappade upp efter att ha sett Reunion första gången.

  • Videon börjar med ett tågrån längs Route 66, den vid det här laget välkända kartan som finns med i spelet. Vi får se en intakt bro som sprängs och får tågvagnar att regna från himlen. Nästa gång du springer runt och pushar payload där vet du hur det gick till.
  • McCree har som bekant en syntetisk vänsterarm. Ashe säger att hon ska bygga ihop B.O.B. och få honom att slita av den andra armen också. Det känns det ganska lockande att se vad som fick henne att utfärda den ordern första gången. Tydligen är McCrees vänsterarm vad den här på grund av henne.
  • Det McCree vill åt i poden verkar inte vara någon mindre än Athena, samma röst som presenterar varje karta inför matcherna. Vi har hört Winston snacka med henne i andra kortfilmer och av deras dialog känns det som en helt okej gissning. McCree säger att de vill ha honom, men de behöver henne. Han säger även att hon ska söka upp apan och snacka med honom.

Det finns garanterat mer att hitta i videon, men det var vad jag såg nu. Efter några fler tittar kanske det trillar ned fler polletter. Just nu ska jag bara njuta av McCrees och Ashes fientliga vänskap och fortsätta att hopplöst önska mig en tv-serie. Netflix, hör ni vad jag säger?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.