Bloodborne gameplay ser älskvärt bekant ut

I detta klipp ser vi Bloodborne i rörelse. Inget läkt material, inga rykten eller misstankar. Bara ren och ärlig spelmekanik. Om det ser bekant ut är det för att de japanska sadisterna på From Software, samma personer som ligger bakom kultklassikern Demon’s Souls och succén Dark Souls, som utvecklar det.

De har sagt att Bloodborne inte är en spirituell uppföljare men spelmekaniken i videon ljuger inte, Bloodborne är lika mycket uppföljare som Dark Souls var till Demon’s Souls. Vilket är bra, eller hur? Ja, det är mycket bra.

Bloodborne släpps exklusivt (i ordets hela bemärkelse) till Playstation 4 någon gång i början på nästa år.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.