Borderlands 2 GotY Edition släpps den 11 oktober

Gänget på Gearbox Software är mycket nöjda med hur det gick för Borderlands 2 som släpptes i september förra året och fick ett mycket positivt bemötande bland spelare och recensenter. Nu kommer det släppas en Game of the Year Edition av spelet som dyker upp på hyllorna internationellt den 11 oktober.

Denna utgåva kommer innehålla alla fyra expansioner som släppts tidigare, såväl som Creature Slaughter Dome, allt Premiere Club innehåll, karaktärsklassen Psycho, collector’s edition huvuden och skins, samt the Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack 1.

Det börjar lida mot en intressant höst med många stora släpp – för att inte nämna Xbox One och PS4 med allt vad det innebär – och släppet Borderlands 2: Game of the Year Edition blir ännu ett trevligt tillskott på julklappslistan. Hur ska man hitta tid till att spela allt?

Priset kommer ligga på ca 600:- på 360/PS3-versionerna, och 400:- för PC-versionen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.