Självmordspatrullen rullar ut

Warner Bros. Games och DC har idag debuterat med den officiella artworken för Suicide Squad: Kill the Justice League, ett shooteractionäventyr med med superskurkar som som Harley QuinnDeadshotCaptain Boomerang och King Shark. Rocksteady Studios är utvecklarna bakom spelet. Om det ringer en klocka är det förmodligen för att ni tänker på Batman: Arkham-serien. Suicide Squad: Kill the Justice League kombinerar studions karaktärsdrivna story med tredjepersons gameplay och en lagom dos pangpang. Spelet tar plats i en öppen värld i Metropolis. Spelets narrativ följer de fyra medlemmarna från Suicide Squad, när de försöker ta sig an ett tillsynes omöjligt uppdrag – rädda jorden och döda de främsta superhjältarna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.