Borderlands firar 10 år med specialveckor i Borderlands 3

För tio år sedan släpptes Borderlands till Playstation 3. Gearbox vill fira detta genom att ge spelare lite mer under fem veckor. Varje vecka, med start igår, får vi olika bonusar att se fram emot. Varje bonusvecka startar 18:00 och varar fram till 17:59 veckan därpå. Om ni känner att ni inte hunnit fixa allt innan nästa vecka startar har ni ändå några timmar på er att farma nödvändigheter.

Vad vi vet hittills är att denna första vecka erbjuder ökad chans till legendariskt loot av bossar. Detta verkar dock bara gälla huvudbossarna i spelets story, men det betyder inte att en inte kan pröva lyckan på annat håll också. Ingen information har dykt upp angående de fyra andra veckorna, men vi har fått titlar på de olika eventen iallafall. Utifrån det kan vi åtminstone gissa vad de kommer erbjuda:

  • Rare Spawn Hunt (7-13 okt) – Snabb gissning ligger på att de olika sällsynta hunts som kan dyka upp på olika kartor kommer vara mycket mer frekventa och ge oss chans att få speciell loot som vi annars kanske hade missat.
  • Show me the Eridium (14-20 okt) – Eridium är den mineral som spelare använder för att handla saker av Crazy Earl, samt för att använda det vapen som vi får senare i spelet. Nu får du chansen att samla på dig ett lager av denna valuta/ammunition. Med alla olika skins som finns att köpa, för att inte tala om anointed weapons, så kan det behövas lite av den lila valutan.
  • Mayhem on Twitch (21-27)Borderlands 3 har en funktion som låter besökare på twitch ta del av gameplay på olika sätt. Det här kommer förmodligen blir ännu mer prominent, med fler belöningar och överraskningar.
  • Spooky Surprise (28 okt-3 nov) – Den sista veckan startar halloween-eventet och spelare kommer då få ta del av den första ”DLC:n” som släpps till spelet. Det är dock inte en av de planerade DLCs som komma skall, utan är ett tidsbestämt event. Precis som så många andra spel så har Borderlands 3 startat sina egna högtidsevent och halloween blir det första som spelare får ta del av.

Läs mer om Bloody Harvest här.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.