Nå Super Saiyan God i vårens DLC till Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot får innehåll från serien Dragon Ball Super i sin första DLC A New Power Awakens.

I ett officiellt blogginlägg på Bandai Namco har man nu avtäckt att den första DLC:n till Dragon Ball Z: Kakarot baserar sig på inledningen till serien Dragon Ball Super. A New Power Awakens är namnet på det nedladdningsbara tillägget som kommer i vår. I det kan spelare träna upp Goku till att nå Super Saiyan God med hjälp av Whis. När spelare låst upp transformationen Super Saiyan God kan de möta Beerus.

Tillägget skall kunna nås när som helst i spelet, troligtvis i en separat händelse, och när spelare låst upp Super Saiyan God kan de använda transformationen i storyläget.

A New Power Awakens är del av spelets Season Pass, men kan även köpas separat senare när A Power Awakens – Part 2 släpps senare i år. Ägare av Ultimate Edition kommer under våren få tillgång till Music Compilation Pack som innehåller bland annat låtar som “We Gotta Power” och “Makafushigi Adventure!”.

Spekulationer om framtiden

Exakt hur mycket av storyn från Dragon Ball Super som A New Power Awakens innehåller vet vi inte i dagsläget. Däremot vet vi att vi får ett andra DLC senare i år kallat A New Power Awakens – Part 2. Även den vet vi inget om. Vågar vi lägga hoppet på att båda delarna involverar Golden Frieza Saga? Det vore ju najs att spöa Frieza igen faktiskt.

Med ett rätt okej mottagande (73/8.3 på Metacritic) är det inte helt främmande att tänka sig att Kakarot får ytterligare ett Season Pass som vidareutvecklar berättelsen från Dragon Ball Super. Kanske en uppföljare ligger på ritbordet som tar oss ända till Tournament of Power? Vi kan bara hoppas.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.