Halloween på ingång till Borderlands 3

Vi har sett det i ett gäng olika spel, bl.a. Destiny och Overwatch. När det kommer till fan service (och jag pratar inte om snusk!) är det här en av de absolut bättre idéerna spelindustrin sett på länge. Med Borderlands 3 får vi mer av det goda.

Den 22 oktober kommer Bloody Harvest till Borderlands 3 och vi får nya fiender, nya skins och nya vapen. I den första episoden av The Borderlands Show pratar Creative Director Paul Sage om innehållet som väntar i Bloody Harvest. Han får även sällskap av Greg Miller och Fran Mirabella från Kinda Funny.

Alla kan ta del i Bloody Harvest när eventet startar. Det är den första av många gratisevents som kommer komma i framtiden. Under eventet kommer vault hunters som lämnat Pandora och bordat Sanctuary III få konfrontera nya, kusliga fiender runtom galaxen. Dessa fiender kan leda dig till en ny eventexklusiv karta. Men var på din vakt – besegrade fiender kommer hemsökta dig och fortsätta jävlas med dig. När du kommer i kontakt med dessa spektrala varelser kommer de aktivera en ny debuff vid namn Terror. Detta fördunklar ditt synfält med mystisk dimma och försämrar ditt vapens handling, accuracy och spread. När du utforskar den hemsökta galaxen kommer du kunna samla på dig Hecktoplasm som kan ge tillgång till that Maurice, din fjälliga vän som bosatt sig på Sanctuary III.

Om du överlever alla prövningar kommer du kunna konfrontera Baron of Bloody Harvest. För er som spelat igenom storyn (eller åtminstone tagit er förbi Athenas) kan se fram emot ett kärt återbesök av en viss Maliwansoldat, som gått ned dödsmycket i vikt. Traunt är tillbaka i skelettform, passande nog under namnet Captain Haunt, tillsammans med lite nya otäcka förmågor och krafter. Han är dock ingen dörrmatta du kan trampa över. Bered er på ett mustigt motstånd.

Givetvis kommer Bloody Harvest med nya kosmetiska alternativ. Bland dessa hittar vi bl.a. ett ECHO Device skin,en trinket till dina vapen, ett Costume skin för vardera vault hunter (vilka även appliceras på Mozes Iron Bear och Fl4ks husdjur). Det kommer även ett vapenskin som du får chansen att lägga beslag på.

Utöver kosmetiken får vi även nya legendariska vapen, däribland två vapen och en sköld, som använder sig av den nya terrormekaniken, samt en granatmod. Det kommer även fler anointed drops från eventfiender.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.