Bravely Default II utannonserat till Nintendo Switch och jag är lycklig

Med flera av skaparna bakom originalet till Nintendo 3DS kommer snart Bravely Default II! Har vi tålamodet att vänta? Nej, det har vi tyvärr inte.
Bravely Default II ser väldigt vackert ut.

Bravely Default, ett av föregående generations bästa portabla rollspel får snart en vacker uppföljare: Bravely Default II. Nya studior står bakom produktionen men med personer från originalspelet – inklusive de som arbetat på underbara Octopath Traveler!

När jag såg den här trailern i mitt flöde blev jag genast glad. Jag hade precis brottats med barnet för att klä på henne och jäktat till förskolan och var sådär lagom slut. Utannonseringen av Bravely Default II var precis vad jag behövde för att rycka upp mig. Jag har många fina minnen av Bravely Default och Octopath Traveler och min självdisciplin får böja knä för mitt ohämmade begär för spelet. I alla fall i dag, just nu. Vi kan vara kritiska en annan dag.

Vad kan vi vänta oss?

I form av en regelrätt, numerisk uppföljare (trots att det är tredje spelet i serien efter Bravely Second: End Layer) kan vi räkna med att några om inte alla nyckelaspekter av Bravely Defaults spelmekanik är intakt. Till det hör turordningsbaserade strider med gruppkompositioner om fyra hjältar. Dessa hjältar lär troligtvis använda ett jobbsystem som låser upp diverse stridskonster. Användningen av Brave Points lär också återvända då det var en stor del av stridsmekaniken.

Trailern lämnar ett intryck av att vi kommer navigera genom handmålade backgrunder och tredimensionella miljöer. Seriens karaktäristiska grafiska stil överlevt övergången till Nintendo Switch – vilket gör mig glad. I tidigare spel har Narrativ, grafik och musik arbetat i harmoni för att skapa en mysig sagoupplevelse med värme. Och ond, bråd död såklart!

Bravely Default II släpps 2020, troligtvis exklusivt till Nintendo Switch. Följ oss på Facebook och Twitter för att inte missa nyheter om Bravely Default II.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.