One Punch Man: A Hero Nobody Knows öppningssekvens är dope

När One Punch Man: A Hero Nobody Knows släpps den 28 februari kan vi headbanga till filmsekvensen hur många gånger vi vill.
Temalåten från JAM Project får blodet att rusa!

I dag får vi rocka till öppningssekvensen till Bandai Namcos kommande fightingspel One Punch Man: A Hero Nobody Knows som kommer till konsoler och PC den 28 februari. I detta klipp hör vi åter igen temalåten Freaking Out! från grymma JAM Project, animelåtartisterna med ett gediget utbud på Spotify.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows är ett fightingspel med fokus på tre-mot-tre strider och en ankomstmekanik som sätter den omåttligt starka Saitama på en timer. Det innehåller dessutom ett single player-läge i vilket du skapar din egna hjälte och utför uppdrag för att klättra i rang.

Läs gärna vår förhandstitt på One Punch Man: A Hero Nobody Knows.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows släpps den 28 februari till Playstation 4, Xbox One och PC digitalt.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.