Breath of the Wild 2 skjuts upp till våren 2023

Ett försenat spel är bara försenat. Ett dåligt spel är dåligt för evigt.
Generisk screenshot från The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Det här blir en väldigt kort nyhet om The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Det finns nämligen inte mycket mer att säga förutom vad Nintendo själva har gått ut med i videon här nedan.

Se det korta, men officiella uttalandet om varför spelet skjuts upp till 2023.

Eiji Aonuma, Legend of Zelda-producern, lovar att The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 kommer bli bra. Det ska bli ännu större och mer varierande. Vi vet redan att en ovan-värld i skyarna ska existera i spelet. Första Breath of the Wild tokälskades av hela världen och här på Varvat gav vi spelet full pott. Du kan läsa recensionen här. Om du redan spelat Breath of the Wild och vill djupdyka mer i spelet finns det också ”Making of”-videos att kolla på här.

Förseningar är bra

Min personliga åsikt om att det här är bra. Jag vill hellre att de tar sin tid och gör ett fantastiskt spel än försöker rusa ut ett dåligt. Spelmarknaden är tyvärr fullt med spel som hade sin potential helt förstörd för att utgivaren ville ha ut det till ett visst datum. Två spel som jag vet som tog massvis med skada av det är American McGee Alice: Madness Returns och Shadows of the Damned. Det första är fyllt med massvis med filler för att bli ett helt spel och det andra saknar en jätteviktig boss som istället blev en shoot-em-up-sekvens som ingen gillar. Båda de här spelen hade EA som utgivare och utgivaren ville inte ge spelutvecklarna mer än ett år på sig att göra sina spel. Annars var de väldigt generösa med resurser.

Medan jag väntar på uppföljaren spelar jag väl om The Legend of Zelda: Breath of the Wild så länge.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.