Bungie häver XP restriktion i Destiny 2 efter att fans synar dem

Destiny 2 har tydligen haft restriktioner i exp för att motverkar grinding, något fans upptäckte förra veckan under Clarion Call. Nu häver Bungie funktionen.

Förra helgen kunde spelare i Destiny 2 gotta sig i dubbel exp när de spelade tillsammans med klanmedlemmar under händelsen Clarion Call. Det var många som upptäckte att erfarenhetspoängen bromsade efter ett tag och började ana Dregs i mossen. Flera fans tog till matematiska analyser med dokumenterad bevisning och synade Bungie. Nu erkänner Bungie att de använt en funktion som sänker exp när spelare kör successiva aktiviteter på kort tid, till exempel Public Events. I andra aktiviteter ökades istället exp, till exempel när spelare spenderade lång tid i andra aktiviteter så som Leviathan raiden och Crucible.

Bungie meddelar att de inaktiverar denna funktion omedelbart då den inte hade ett önskvärt resultat. Riiiiight. Hur som helst är exp-flödet neutralt nu. Hur Bungie planerar att göra i framtiden återstår att se. Det lättaste för dem vore att justera Clarion Call så att inkomsten i exp är lockande, utan att exploatera deras mikrotransaktionssystem (efter level 20 får spelare en Bright Engram vid level up, dessa går dessutom att köpa för riktiga pengar).

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.