Bungie ställer in stream – ska istället bemöta kritik mot Destiny 2

Bungie har meddelat att de ställer in dagens direktsändning för att istället fokusera på prioriterad information om Destiny 2:s framtid.

Androider i hönsgården. Dags att få rätsida på kommunikationen, Bungie.

I ett inlägg på Bungies forum meddelade inatt studion att de ställer in dagens direktsändning av expansionen Curse of Osiris för att istället bemöta den kritik som sköljt över Destiny 2 de senaste veckorna. Informationen levereras i ett ingående blogginlägg på deras officiella sida under dagen och ska innehålla företagsledningens värdering av spelets nuvarande tillstånd, mål för framtiden, samt vad studion gör för att bemöta feedbacken.

Det blir alltså ingen stream ikväll. Håll ögonen öppna på Bungie.net eller Varvat.se för mer information om vad som väntar i Destiny 2.

Bättre sent än aldrig

Min personliga bedömning av vändningen är att Bungie i tagit ett drastiskt beslut. Ett nödvändigt beslut. Utan att lägga ner tid på hur det här hade kunnat undvikits, är det här stunden då Destiny 2 bär eller brister. Även om valet att ställa in en sändning gör många fans besvikna (jag vet att jag var nyfiken på den nya gearen) är information om spelets framtid desto viktigare. Däremot, att förlägga informationen till ett blogginlägg är lite lökigt av Bungie. De hade vunnit mer cred om de visat sina ansikten i direktsändning. Jag vet att jag gärna hade velat höra det från Luke Smiths mun och inte en välregisserad text. Så länge textförmedlingen frigör mer tid för ledningen att arbeta på förbättringarna antar jag att det är acceptabelt.

Curse of Osiris släpps den 5 december till samtliga versioner av Destiny 2.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.