Explosiv is – 3 Stasis granater i Destiny 2: Beyond Light

Med presentationen av Hunter Revenant fick vi också information om de tre granater spelare kommer kunna leka med i Beyond Light.

Bungie har nu avtäckt alla tre Stasis-klasser spelare får nyttja i Destiny 2: Beyond Light 10 november. I den senaste uppdateringen med Hunter Revenant avslöjade de också de tre stasis granater spelare får tillgång till med dessa klasser. Tidigare har Titan, Hunter och Warlock delat vissa av granaterna, men med Stasis granater blir det första gången som alla tre granatalternativen är gemensamma.

Stasis granater

De tre Stasis granater förknippade med de nya Stasis-klasserna bär med sig kraftens inneboende egenskaper, samt introducerar en väsensskild egenskap som kan komma att bli väldigt användbar i samarbeten på högre svårighetsgrader. Värt att ha i åtanke är att dessa granater, precis som övriga Stasis-egenskaper kommer gå att modifiera med Aspects och Fragments, nya föremål du utrustar dig med för att justera dina krafter. Du kan läsa mer om det här.

Glacier Grenade

Det här är granaten som fick fans att tappa hakan när Beyond Light först utannonserades. När du kastar denna på en yta skapar den strukturer av is som kan du kan använda som plattformar och skydd. Påhittiga spelare kommer säkerligen hitta fler användningsområden för granaten. Till exempel för att skapa tillgång till nya skottvinklar genom att ta sig till svåråtkomliga platser, eller blocka shotgunapor i PvP.

Utöver sina Elsa-egenskaper fryser granaten dessutom in fiender i is om de råkar befinna sig i närheten av explosionen. När iskristallerna blir splittrade skapar de en AoE explosion som skadar intilliggande motståndare. Huruvida granaten skadar dig själv eller allierade är oklart.

Vill du jiddra med dina vänner kan du kasta granaten framför deras fötter när de ska skjuta sitt raketgevär.

Stasis granater - Glacier Grenade i Destiny 2: Beyond Light.

Coldsnap Grenade

Granaten som stoppar fiender i klivet genom att frysa dem till is direkt. När granaten träffar en yta eller fiende söker den sig till närmsta motståndare och fryser dem, därefter fryser den ner ytterligare två intilliggande fiender. Enligt Bungie ska granaten frysa max tre motståndare, men i materialet de visar blir fyra fiender påverkade av effekten. Troligtvis är materialet äldre och motsvarar inte granatens slutgiltiga effekt, eller så använder Warlock Shadebinder i klippet en Aspect eller Fragment som utökar granatens effekt.

Stasis granater - Coldsnap Grenade i Destiny 2: Beyond Light.

Duskfield Grenade

Medan alla Stasis granater har Crowd Control-effekter som är väldigt användbara för att kontrollera slagfältet gillar jag personligen Duskfield-granaten bäst. Bungie beskriver den som ett kraftfält som drar in fiender och slöar ner dem som blir fångade i den – och om de inte tar dig ut i tid, fryser de till is.

Vad som enligt mig gör granaten så intressant är att den drar in motståndarna, vilket öppnar upp för intressanta uppföljningar. Kanske din kompis har en Super på gång, eller kanske du precis laddade ditt raketgevär.

Hunter Revenant

Hunter Revenant, Stasis-klassen för alla skuttande Destiny-jägare, beskriver Bungie som en ninja. Inte nog med att den kommer utrustad med kaststjärnor av kosmisk is, de har även dubbla Kamas (japanska skäror som även är vapen). Inriktningen för Hunter Revenants Super är att skapa snöstormar över ett stort område i vilket fiender blir långsamma och tar skada. De som stannar kvar i stormen blir till slut frusna.

Kaststjärnan har en liknande funktion och saktar först ner motståndaren medan en uppföljningsattack med Stasis fryser fast dem. Kaststjärnorna (de kommer i par) studsar även på hårda ytor som väggar och mellan fiender.

Titan Behemoth

Titanernas stasis-egenskaper är att smasha allt i sin omgivning. Inget nytt här. Är du en Titan main kan du läsa mer här.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.