Burial at Sea – Episode Two ute nu

[youtube id=”MLybVIHR1NY” width=”600″ height=”350″]

Den avslutande delen i det kritikerrosade (och delvis hatade) Bioshock Infinite finns nu tillgänglig över Xbox Live, Playstation Store och Steam. Den här gången är det Elizabeth spelaren kontrollerar och det hon saknar i Bookers råa styrka, tar hon igen med list. För första gången i Bioshock-serien går det nu att smyga sig på fienderna för att slå ut dom.

Elizabeth är enligt mig en mycket intressant karaktär som verkligen har förvandlats under Bioshock Infinites gång. Hur spelet avslutas är för mig inte lika intressant som hur det kommer att gå för Elizabeth.
Vad tycker ni om hjältinnan?

Bioshock Infinite: Burial at Sea – Episode 2 kräver orginalet Bioshock Infinite.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.