Capcom väntas göra om Resident Evil 4

Capcom jobbar för fullt med att ge ut äldre Resident Evil-spel i modern kostym. Både Resident Evil 2 och Resident Evil 3 mottogs väl bland konsumenter och spelpress. Nu säger ryktet att bolaget ska ta sig an Resident Evil 4 som sägs släppas om två år.

Uppdraget att genomföra projektet har tilldelats den japanska Osaka-byrån M-Two. Det sägs att byrån har planerat för satsningen sedan 2018 med personal från Capcom och PlatinumGames.

Resident Evil 4 släpptes 2005 till Gamecube och har sedan dess blivit ett av Capcoms bäst säljande spel med otaliga konverteringar till andra plattformar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.