The Division på Comic Con Gamex

Kommande storspelet Tom Clancy’s The Division, som svenska företaget Massive Entertainment ligger bakom, kommer att visas under Comic Con Gamex 2014. På plats, under torsdag och fredag nästa vecka, kommer Martin Hultberg från Massive att berätta mer om spelet och hur det är att arbeta med ett av 2015 års mest efterlängtade spel.

Allt sedan The Division avslöjades har snacket gått och förväntningarna har bara vuxit ju mer detaljer släppts. Det är ingen överdrift att säga att svenska Massive arbetar med vad som redan nu ser ut att bli en av de allra största spellanseringarna i världen under 2015.

The Divisions historia tar sin början efter vad som ser ut att vara en vanlig influensavåg i New York City men som snabbt utvecklas och får oerhörda konsekvenser. The Division är regeringens hemliga insatsstyrka som skapats för att hantera stora störningar i samhällsstrukturen och katastrofer. De kallas in för att upprätthålla ordningen och som spelare måste man nu hantera situationen och försöka hitta en lösning framåt.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.