CCG14: Ruin

Ni kanske minns vårt reportage i mars från Swedish Game Awards Conference 2014, där flera begåvade studenter och indiespelutvecklare presenterade sina verk. Skövdebaserade TarHead Studio med deras plattformsspel GRiEF var ett av de framträdande utvecklarna närvarande på både SGA 14 och förra årets Gamex. I år är de tillbaka och rockar med deras kommande spel RUiN på Comic Con Gamex!

RUiN är ett multiplayer online arena-spel som går ut på att slå ut motståndarna ur arenan med hjälp av magier och annat explosivt. Ett slags herren-på-täppan möter DotA, möter Super Smash Bros. Arenorna är dynamiska (den spelbara på mässan krympte under matchens gång) och varje kämpe går att skräddarsy med fem olika egenskaper.

RUiN är i ett tidigt utvecklingsstadium men ser mycket lovande ut. Det lilla jag spelade under mässan räckte för mig att se potentialen. Om inte annat så är alla nyfikna och entusiastiska besökare ett mått på framgång. TarHead Studios egna tvist på spelgenren är intressant och kan vara vad alla MOBA-spelare inte visste att de ville ha.

RUiN utvecklas för PC och kommer ha en beta nästa år. Jag föreslår att du lägger RUiN på minnet och håller ögonen öppna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.