CCG14: The Order: 1886

Få ord har sagts om The Order: 1886 förutom att det är exklusivt till Playstation 4, är för en spelare, är ett actionspel i tredjepersonsperspektivet och att det utspelar sig i en övernaturlig steampunkvärld.

Inte mycket har hänt sedan det först utannonserades förra året på E3. Jag har sett ungefär samma sekvenser, karaktärer och vapen i över ett år. Inte heller lärde jag mig mycket efter att ha fått provspela The Order: 1886. Demot var ungefär fem minuter långt och utspelade sig i en passage mellan några fallfärdiga byggnader. Jag sköt på några upprorsmän och sedan var det slut.

The Order: 1886 såg okej ut (det var en gammal version),kontrollen kändes bra och vapenkänslan kändes också bra. Dock fick jag inga euforiska känslor när jag spelade det och jag tror och hoppas att det enbart beror på demots dåliga struktur. The Order: 1886 är som sagt ett singleplayerspel vars styrka kommer ligga i berättelsen och karaktärerna i den, inte i den cover-baserade spelmekaniken från 2006.

The Order: 1886 planeras att släppas exklusivt till Playstation 4 den 20 februari 2015.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.