Comic Con Gamex har öppnat sina dörrar

Då är det två timmar sedan Kistamässan öppnade sina dörrar och släppte in allmänheten till Sveriges största mässa för nördkultur.

Comic Con Gamex är inte bara ett förvirrande namn utan är en fusion av två ganska närliggande världar, den med datorspel och den med film och serietidningar. Borta är den konstgjorda andningen CDON bistod med förra året. Nu har Gamex utvecklats till en högre form och samlat allt härligt nördigt under ett tak.

Playstation, Ubisoft och indieutvecklare tar plats bredvid högskolor, Viaplay och filmskapare. Merchandise, varmkorv och läsk. I ett hörn står Försvarsmakten, i ett annan går det att spela Battlefield: Hardline. Det är en soppa av kultur och i slutet av veckan får vi se hur den smakade.

Nu tillbaka till golvet. Så mycket att uppleva, så lite tid. Ses vi där?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.