Varvat rapporterar från Comic Con Gamex

För tredje året i rad så kommer vi på Varvat att rapportera direkt från Gamex i Stockholm 30 okt-2 nov. Den här gången får spelmässan samsas med den internationellt kända serietidningsmotsvarigheten Comic Con.

Räkna med en hel del rapporter från mässan. Vi kommer som vanligt att följa de etablerade utgivarnas senaste nyheter, men också grotta ner oss i den stora indie-scenen. Ni kan se fram emot bildreportage från Cosplay-tävlingarna och en och annan intervju från mässgolvet.

Planerar ni inte själva att besöka Comic Con Gamex så följer ni mässan bäst på Varvat. I annat fall så hoppas vi att vi ses på Kistamässan. Ni känner igen redaktionen på våra svarta pikétröjor med den karaktäristiska Varvat-loggan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.