Champions Leuage stannar hos PES

Konami meddelade idag att man har förlängt rättigheterna med UEFA för fortsatt tillgång till UEFA Champions League och UEFA Europa League . Det innebär att nästa upplaga av Pro Evolution Soccer, eller PES 13, blir det enda fotbollsspelet som har licenser för världens största turnering för klubblag. Samtidigt så har man också gjort klart med licenser för engelska Premier Leauge och spanska Serie A. Totalt så kommer PES 13 innehålla över 150 storklubbar runt om i världen samt 17 olika landslag.

Spelet landar i butik i slutet av september och det återstår att se vilka som vinner höstens fotbollskrig på spelmarknaden.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.