Colors Live – digitalt kanvas med penna – ute nu till Nintendo Switch

Colors Live, uppföljaren till Colors 3D (som du kanske minns för Nintendo 3DS) har nu nått Sverige och Nintendo Switch. Använd pennan för att måla och rita digitala bilder när och var du vill!
Släpp loss din inre Picasso med Colors Live till Nintendo Switch. Eller bara klottra.

Colors Live till Nintendo Switch har nu nått den svenska marknaden! Distribuerad av Wendros för 629 SEK låter detta digitala ritprogram dig att teckna och måla med en tryckkänslig penna – direkt på Nintendo Switch skärm! Tanken av att pressa en penna mot en skärm får nackhåren att resa sig, men den här pennan är utvecklad för skärmar. Colors Live är lekmannens och gamerns version av ritplattorna professionella digitala konstnärer använder.

Colors Live har flera funktioner som låter dig rita med penn-linjer, måla med penseldrag och mer. Det har möjligheten att fördela bilden i lager, justera genomskinlighet och färgpaletter. Det mesta du kan tänka dig behöva för att teckna och måla digitalt.

Du kan läsa mer om Colors Live på dess officiella hemsida.

Funktioner

  • Colors SonarPen: en tryckkänslig penna som känner av hur hårt du pressar pennan för att ge olika effekter i målningen. Precis som en pensel eller turspenna.
  • Måla var du vill: tack vare Nintendo Switch mobilitet kan du måla och teckna i hemmets bekvämlighet eller på språng (men snälla, spring inte med din Switch i handen!)
  • Colors Quest: ett creativt spelläge där du får olika kreativa utmaningar varje dag. Dessa ska hjälpa dig utveckla dina konstnärliga färdigheter.
  • The Colors Gallery: Colors Live har också ett integrerat onlineläge för dess kollektiv av konstnärer som tillsammans laddat upp fyra miljoner konstverk. Varje uppladdning har ett Painting Playback som låter dig se skapelseprocessen i repris. Följ dina vänner och konstnärer, samt dela med dig av dina verk. Detta kan du göra UTAN medlemskap i Nintendo Switch Online!
  • Painting Playback: Spela in eller titta på när en målning blir till från start till mästerverk och lär dig hur den skapades.
  • Måla tillsammans med en vän: Du och en vän kan måla tillsammans på ett gemensamt kanvas online. Kräver Nintendo Switch Online-medlemskap.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.