Metroid Dread får ny trailer och mer info, för den som är sugen

Serien når sitt crescendo.

Metroid Dread:s release närmar sig med stormsteg. I dag är det sex veckor till vi äntligen, efter 19 år, får veta fortsättningen på Metroid Fusion. Seriens ålder och faktumet att Prime-spelen är väldigt mycket mer relevanta hos de flesta fans har gjort att Nintendo publicerar artiklar med jämna mellanrum. Dessa artiklar bär namnet Metroid Dread Report och är till för att inviga nya spelare i serien samt presentera just vad Metroid Dread kommer att vara.

Alla mäktiga trailers och hajp är för det mesta en trevlig distraktion. Metroid-serien har verkligen fått sig ett uppsving; Nintendo har verkligen lyckats med den här marknadsföringen! Personligen har jag dock tillräckligt mycket kött på benen; ju mindre jag vet fram till release desto bättre. För mig är hajpen inget jämfört med att så ovetande som möjligt få stapla in i Metroid Dread när det väl är dags.

Det finns (minst) två sorters människor till allt. Är du som jag har du nog inte ens läst så här långt. Är du inte som jag finns härunder alla matiga Metroid-rapporter som släppts sedan mitten på juni. Ha en fortsatt trevlig läsning så ses vi i diskussionsforumen den 8 oktober.

Report Vol. 1: A closer look at the reveal trailer

Report Vol. 2: Researching the E.M.M.I.

Report Vol. 3: Seven points that define the 2D saga

Report Vol. 4: Unravelling a saga 35 years in the making

Report Vol. 5: The powers of Samus Aran

Report Vol. 6: A deep dive into the latest trailer

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.