Cosplay på Gamescom 2018

Golvet fullt av människor som lagt enormt mycket tid på sina kostymer och kreationer.

Att Gamescom är en mässa för nördar är ingen hemlighet. Det märks inte minst på de många cosplayers som strövar omkring på mässans enorma område. Vi bjuder här på en del av de kreativa skapelser vi stött på under de gångna dagarna. Jag vågar dock inte ge mig på att namnge alla karaktärer i bilderna, det lämnar jag till er kära läsare. Är det någon som vet vilka kaninerna är förresten? Lämna gärna ett svar i kommentarerna!

Nu är Gamescom slut för vår del, men mässan pågår fram till och med lördag. Vi tar med oss kortlekar med visitkort, en miljon erfarenheter, ömma fötter och en otroligt rolig vecka. Men tro för den saken skull inte att vår rapportering slutar nu. Vi kommer att fortsätta skriva om våra intryck från diverse spel under de kommande dagarna. Det är helt enkelt för mycket att rapportera om och vill ge er allt vi bara kan. Stay tuned!

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.