Crusaders of Light finns ute nu!

Skulle det vara så att du är drabbad av förkylning, gräsallergi eller bara ovanligt långa bussturer så finns en redigt bra huskur ute nu. Crusaders of Light, det mobila MMORPG:et som utvecklarna NetEase Games har nått App store. Så släng fram din iPad, iPhone eller iPod Touch och besegra orcher så det står härliga till!

Just nu pågår även en tävling i spelet som du kan vara med i om du har en grupp på 39 andra spelsugna polare. Det handlar om en prispott på 400,000 dollar som ni kan dela på. Det handlar om att ta sig an en raid, Desolation Dungeon, och klara den på kortast tid. Det lag som lyckas med att få ner sekundantalet går vinnandes ur tävlingen.

Spelet kommer släppas till Google Play den 20:de juli och senare under sommaren till PC. Så håll till godo, Appleanvändare!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.