Nu kommer Crusaders of Light till Steam

Är du mobilgamer är säkerligen bekant med namnet Crusaders of Light. Du har spelat det på iOS, Android och till och med Facebook Gameroom. Efter många förfrågningar kommer nu detta tidigare helt bärbara MMO till Steam. I samband med detta öppnar de även en ny server – Ferroc Camp.

Den stora fördelen med Crusaders of Light är att det är cross plattform, så du kan spela med folk oavsett vad de spelar på. Du kan även spela på olika plattformar med samma konto. Låter det intressant? Då kan du spana in deras förregistrering. Om du dessutom väljer att spela på den nya servern får du även ett bonuspack med grejjer till ett värde av ca. 150 spänn, så det är ju inte helt fel. Crusaders of Light släpps till Steam under Mars månad.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.