Crysis 3 Multiplayerbeta på G!

Idag meddelade EA och Crytek GmbH  att den öppna betatesten av Crysis 3 startar den 29 januari på Xbox 360, PlayStation 3 och PC. Den omfattande betatesten kommer att ge spelarna en möjlighet att bemästra nanodräktens krafter i två lagbaserade spellägen på två kartor. Crysis 3-multiplayerbetan kommer att finnas tillgänglig under två veckor och ge spelarna chansen att värma upp och bekanta sig med spelet innan releasen den 21 februari.

Mellan den 29:e januari och den 12:e februari kommer betan att vara tillgänglig och under dessa dagarna kommer du att få möjligheten att testa det nya Hunter-läget som gör debut i Crysis 3. Det här asymmetriska tidsbaserade spelläget ställer 2 spelare mot 10 (mot 14 i PC-versionen) i matcher där de två jägarna förföljer 10 CELL-soldater. Beväpnade enbart med nanodräkter och den dödliga Predator-pilbågen måste jägarna systematiskt förfölja och döda CELL-soldaterna. CELL-soldaterna måste å sin sida jobba som ett team för att hålla sig vid liv till dess att tiden gått ut. Twisten är att när en CELL-soldat dödas kommer den att respawna som jägare och göra sällskap med de andra för att eliminera de återstående soldater innan klockan står på noll. I det andra spelläget Crash Site måste spelarna säkra och försvara specifika platser och får poäng för kills och deras förmåga att hålla sina positioner.

Inkluderad i multiplayerbetan är det nya New York Feed . En funktion som visar spelarnas och deras vänners prestationer i spelet och samtidigt erbjuder dynamiska utmaningar.

Gamers som förbokar Crysis 3 innan release kommer att belönas med en automatisk uppgradering till Crysis 3 Hunter Edition, samt en kostnadsfri nedladdning av det första Crysis spelet (till Xbox 360, PS3 eller PC). Crysis 3 Hunter Edition ger spelarna verktygen för att bli den ultimata jägaren i multiplayer med direkt tillgång till den nya Predator-pilbågen samt Hunter nanodräkt-modulen som ger extra kraft och funktionalitet till nanodräkten. Innehavare av Crysis 3 Hunter Edition kommer dessutom att få ett försprång när de spelar online via en XP-boost upp till level 5, ett unikt skin till Predator-pilbågen plus tre exklusiva dog tags i Hunter-stil.

Jag ser väldigt mycket fram emot att åter ta på mig nanodräkten och ge mig ut på jakt i ett nytt Crysis-spel. Är ni lika förväntansfulla som jag?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.