Saints Row IV i Augusti

Då var det dags igen. I augusti släpper Deep Silver fjärde delen i Saints Row-serien. Efter att The Saints nästan har tagit över världen och ledaren valts till president i USA så hotar en utomjordisk attack och transporterar The Saints till en  bisarr Steelport simulering. I denna simulering av staden vi annars känner till så väl får du som spelare tillgång till superkrafter och måste slåss mot utomjordingarna för att befria mänskligheten. Spelet släpps i augusti till PC, Xbox 360 och PlayStation 3.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.