Då släpps SteamWorld Dig 2 till Switch

Kommer till PS4 och Steam några dagar senare

Gör en stor ring i almanackan den 21 september. Så släpps äntligen SteamWorld Dig 2 till Nintendo Switch. Spelet kommer att vara tillgängligt i Nintendis eShop för ca 200 kr. Det är dubbelt så mycket som föregångaren kostade, men den svenska studion Image & Form hävdar att spelet är värt sina slantar då det är minst tio gånger bättre än ettan. De som köper SteamWorld Dig 2 kan se fram emot upp till tio timmar gameplay med flera bossar och hemligheter som väntar på att upptäckas.

För er som inte har Switch så avslöjar Image & Form att SteamWorld Dig 2 släpps till Playstation 4 och Steam bara några dagar senare.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.