Då startar Destiny 2-betan

Det är nu jag ska ha ett jättelångt utlägg om ingenting och smyga in tiden någonstans i all text för att vara en hemsk, hemsk person. Men det tänker jag inte göra. Destiny 2-betan drar igång 19:00, svensk tid enligt eventet på PSN. För er som förbeställt spelet och laddat ned betan (eller har köpt en betanyckel för ca 6 kr på Kinguin) är fullt medvetna om att det är idag, den 18:e Juli som betan startar för PS4-spelare. Tidpunkten har alltid varit lite krångligare att hitta, men nu vet ni.

För egen del ska det bli intressant att se om det här är en glorifierad expansion eller om Bungie faktiskt erbjuder tillräckligt mycket nytt för att kunna kalla det en uppföljare.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.