Destinytävling! Visa upp din guardian, vinn merchandise

Varvat anordnar en lite tävling i samarbete med Bungie. Delta för en chans att vinna lite gosiga priser! Läs detaljerna nedan.

Hej hå kära läsare och destinyfans! Varvat har den unika möjligheten att med hjälp av Bungie, utvecklarna och utgivarna av Destiny 2, tävla ut lite gosiga Destiny-varor! I prispotten ligger bland annat plyschdockor av omtyckta karaktärer, loreböcker med mera.

För att vara med i tävlingen behöver du gilla vår Facebook-sida (vi uppskattar det oerhört mycket!), ladda upp en smickrande bild på din Guardian (alla vet ju att fashion är det riktiga end gamet!) samt ett par ord om dig själv, din karaktär eller något annat om Destiny.

Tävlingen sker för enkelhetens skull på Facebook och länken här dirigerar dig till rätt plats.

Vi tävlar ut två priser och det bäst och sämst klädda bidragen blir vinnarna! Tävlingen pågår till och med fredag 8 april. Vinnarna utses på eftermiddagen så håll ett öga på tråden och dina meddelanden.

Lycka till!

Denna tävling arrangeras av Varvat tillsammans med Bungie. Den är inte på något sätt är sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Facebook.

The Witch Queen

Du har väl inte missat att läsa vår Destiny 2: The Witch Queen recension? I den skriver vi bland annat att The Witch Queen är en milstolpe i varumärket som vi kommer att minnas, framförallt för dess framsteg i narrativet.

Ta även en titt på vad andra kritiker anser om Bungies senaste expansion.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.