Då var Destiny 2 officiellt

Bara några dagar efter att den italiensk teknikkedjan Lega läkte en till synes officiell affisch för Destiny 2 har Bungie själva erkänt spelet. Som bilden förtäljer ser det ut som att mänsklighetens tillflyktsort är under belägring. Rökpelare tornar upp mot himlen och stora eldar lyser upp den gudalike Traveler. Kan det vara så att Cabal invaderar? Eller har ett nytt hot uppstått?

Utöver det är det inte mycket annat som syns förutom den enorma tvåan som tydligt förmedlar att det är en uppföljare det handlar om. Än så länge känner vi inte till några detaljer kring Destiny 2, men förhoppningsvis är det här en förvissning om en nalkande utannonsering.

För mer information om Destiny 2 när det blir tillgängligt, bokmärk Varvat och gilla oss på Facebook.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.