Season of the Risen och The Witch Queen – i dag i Destiny 2

Inte nog med att en ny expansion blir tillgänglig i dag i Destiny 2, utan en helt ny säsong går också av stapeln efter 6 månader av Season of the Lost.

Om bara några minuter kommer den största uppdateringen till Destiny 2 på över ett år att gå av stapeln! Inte nog med att en helt ny expansion utökar Bungies rymdepos med en hett efterlängtad konfrontation med Savathûn, vi får dessutom äntligen en ny säsong att bita i, Season of the Risen. Om några veckor får vi även tillgång till en ny raid som öppnar sina dörrar för modiga spelare klockan 19:00 den 5 mars.

Season of the Risen

Medan vi redan vet mycket om Destiny 2: The Witch Queen, är det kanske inte lika klart vad den nya säsongen innebär.

Under Season of the Risen kommer spelare att samarbeta med kejsarinnan Caiatl och hennes legion av Cabal. Uppdraget är att förhindra Savathûns nya arméer, Lucent Brood, att svärma över systemet. Detta kommer vi göra genom att levela upp och dra nytta av en ny artefakt, Synaptic Spear, som denna gång även går att använda i strid.

Du kan läsa med om Season of the Risen på dess officiella hemsida.

PsiOps Battlegrounds är den nya aktiviteten i vilket spelare jagar fatt och tillfångatar löjtnanter ur Savathûns befäl. Med hjälp av Caiatls psions kommer vi träda in i deras sinnen och besegra dem. Dessutom kommer spelare kunna utöka sin arsenal med ett nytt exotiskt vapen, Dead Messenger. Detta granatgevär blir vi belönade med efter att vi sätter stopp för anti-Caiatl propaganda på Mars. Precis som HArd Light och Borealis kan Dead Messenger byta elementala färger när den laddar om!

Upp med ögonen Guardian, det är dags att logga in och spela Destiny 2!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.