Dags att skaffa biljetter till TwitchCon Europe

Det allra första TwitchCon Europe kommer inkludera e-sport, speedrunning, en utställningshall fylld med spel och produkter samt hundratals populära kreatörer.

Streamingtjänsten Twitch har nu släppt biljetterna till det allra första TwitchCon Europe som äger rum på CityCube i Berlin den 13 april till 14 april.

TwitchCon är en hyllning tillägnat Twitchs community som inkluderar streamers, deras fans, moderatorer, utvecklare, utgivare och andra. På konventet kommer det finnas gott om upplevelser för deltagare, däribland e-sport, speedrunning med några av världens bästa spelare, ett stort Creator Camp för alla innehållsskapare, en omfattande mässa och mycket annat.

– Vi är stolta över att för första gången ta TwitchCon-upplevelsen till vårt europeiska community. TwitchCon Europe kommer att innehålla allt som vårt community älskar mest med TwitchCon. Det kommer att finnas möjligheter att personligen träffa community-medlemmar som de har spenderat många timmar med online. Det är samtidigt ett tillfälle där de kan se det populära innehållet komma till liv, som e-sport och speedrunning, kolla in nya spel och produkter och lära sig hur de kan förbättra sin närvaro på Twitch, säger Kate Jhaveri, Marknadschef på Twitch.

1-dagsbiljett kostar 40 euro och 2-dagarsbiljetter kostar 75 euro, för att köpa biljetter besök: europe.twitchcon.com.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.