Dansk spelbyrå satsar på nytt The Walking Dead-spel

Den danska spelutvecklaren och distributören 5th Planet Games annonserade nyligen ut beskedet att man står bakom en ny satsning på den berömda The Walking Dead-serien. Spelet, som satsningen ska kretsa kring, görs i samspel med Other Ocean Interactive som fått uppdraget att uppdraget att utveckla spelet.

Other Ocean Interactives tidigare titlar har spelats av miljontals människor världen över och spelutvecklaren har lång erfarenhet av att arbeta med några av världens största varumärken inom interaktiv underhållning. Mer information om det nya spelet kommer att presenteras 2023.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.