Komplett samling av Telltales The Walking Dead

Till följd av det kommande avslutet på Telltale’s The Walking Dead: The Final Season har Skybound Games gått ut med att de kommer släppa The Walking Dead: The Telltale Definitive Series – en omfattande samling av alla fyra säsonger från serien. Dessa släpps 10 september för ca 400 dubloner. Fysiska utgåvor kommer finnas tillgängliga till konsoler.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series släpps globalt som en fysisk utgåva till konsol för Playstation 4 och Xbox One. Om en är ute efter en digital kopia av samlingen kommer den även finnas tillgänglig på PlayStation Store, Microsoft Store och Epic Games Store för PC.

Fyra säsonger…och lite mer

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series innehåller mer än bara sina fyra säsonger:

  • The Walking Dead: Michonne.
  • 400 Days DLC.
  • Digitala bonusar.
  • 50 timmar av gameplay över 23 unika episoder.
  • Mer än 10 timmar med kommentarer från utvecklarna. behind the scenes-material, bl.a. koncept och karaktärtsfotoalbum.
  • Return of The Walking Dead – en kort dokumentär om utvecklingen.
  • En musikspelare med över 140 olika låtar.
  • Alla applikationer som släppts under seriens gång, bl.a. “graphic black” som låter spelare uppleva spelet i samma artstyle som serietidningen det är baserat på.

“Graphic black är en kärlekstribut till källmaterialet och en kraftfull artstyle som får spelet att se ut som serietidningen” säger Kent Mudle, Creative Director för The Walking Dead och Still Not Bitten-teamet hos Skybound Games. “Idén som teamet formade till perfektion med The Final Season, är en ny visuell design som erbjuder gamla fans ett sätt att spela igenom spelet på ett nytt sätt, samtidigt som det ger nya spelare en smidig och sömlös resa genom säsongerna.”

Baserad på Robert Kirkman’s prisbelönta serietidning låter The Walking Dead: The Telltale Definitive Series en möjlighet för spelare att uppleva hela berättelsen om Clementine. Spelare kommer få se hur hon växer upp från en liten rädd flicka till en modig, beslutsam överlevare i en spelserie med böand den bästa storytelling vi sett. Det är upp till spelarna att avgöra vilka hon litar på, vilka hon älskar, vilka hon skadar och vilka hon väljer att rädda när hon inte kan rädda alla.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.