The Walking Dead får sina två sista episoder

Efter år av resande, otaliga hot från både levande och döda, har Clementine hittat en avlägsen skola som kanske äntligen kan bli ett hem för henne. I den sista delen i The Walking Dead har Clementine blivit en ledare medan hon vakar över AJ, en föräldralös pojke och det närmaste hon kommer en familj just nu. I efterdyningarna av fritagandet av hennes vänner måste Clementine nu leda sin flock av förlorade barn till ett hem. På vägen möter de walkers, hämndlystna plundrare och AJs plågade sinne. Kan hon vara räddaren de behöver?

Skybound Games, en gren av Skybound Entertainment och basen för The Walking Dead-serietidningarna, har plockat upp utvecklingen efter TellTale’s The Walking Dead. Efter avslutet av Telltale i slutet av 2018 har serien bromsats in, men nu kommer Skybound games avsluta de sista två episoderna i serien. En del av utvecklarna kommer från Telltale, numera kända inom studion Still Not Bitten.

“Det har varit en fantastisk upplevelse att få jobba med teamet på Still Not Bitten, för att äntligen få avsluta de två sista episoderna.” säger Skybound Games CEO Ian Howe. “Jag vill tacka teamet för deras engagemang i att avsluta Clementines berättelse, samt fansen som har tagit emot Skybound Games i denna process. Snart får vi ett avslut på en berättelse som är så kär för så många.”

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.